Vervolgcursus

I.v.m. de Corona maatregelen mag er geen groepsles gegeven worden. Voor vragen graag contact opnemen met Ingrid Jongerius 06-41115650.

Heb je met succes de Basiscursus clickertraining afgerond en vind je het leuk om samen met je hond actief te zijn? Dan kun je deelnemen aan de Vervolgcursus clickertraining.


Bij de Vervolgcursus clickertraining worden hond en baas voorbereid op de latere jachttraining. De vaardigheden van de Basiscursus clickertraining worden verder verbeterd. Ook hier wordt gewerkt met de clicker.

Wat leren jullie
Je leert de oefeningen met je hond zonder riem uit te voeren. De hond leert te blijven liggen terwijl jij uit zicht bent. Ook de afstandscommando’s komen aan de orde zoals het zitten op afstand op een fluitcommando. Het apporteren van de dummy komt uitgebreid aan bod. Erg leuke oefeningen, die de meeste honden met veel enthousiasme met de baas willen doen. Overigens hebben niet-jachthonden en hun baasjes ook veel plezier bij deze cursus.

Na deze Vervolgcursus clickertraining krijg je een certificaat en tips om verder mee aan de slag te gaan met je hond.

Waar, wanneer en wat kost het
De Vervolgcursus clickertraining vindt elke zaterdag of zondag plaats, op diverse mooie locaties. De locaties zijn zo gelegen dat het voor cursisten uit Utrecht, De Bilt, Houten, Nieuwegein, Bunnik, Maarn, kortom rondom Zeist, goed aan te rijden zijn. De kosten voor de cursus van 10 lessen bedraagt  € 200,-.

Meer informatie en aanmelden
Bel voor meer informatie over de Vervolgcursus naar Ingrid Jongerius, tel. 06 4111 5650. Je kunt ook het inschrijfformulier invullen, dan wordt er  z.s.m. telefonisch contact met je opgenomen. Wil je reactie via de mail? Mijn mail wil bij @hotmail of @gmail nog wel eens in de spam terecht komen.

7f8e2130-904b-4ac3-9402-70642387ef10